San prirodna kozmetika

ponedjeljak, kolovoza 21, 2017

Hei!
Kako ste mi?
Nije me dugo bilo, samo dva posta prošli tjedan?
Nisam od četvrtka imala interneta i pokušavala sam pisati sa mobitela no nisam mogla. No danas ga imam, i odmah sam sjela da vam napišem post. Kojih ste vi problema imali? Osim toga da mene nije bilo, haha, šalim se!

Nije tema ovog posta moje jadanje nego San prirodna kozmetika. Uspjela sam sklopiti suradnju s njima i bili su dovoljno ljubazni da mi pošalju dva proizvoda kako bi ih isprobala i podijelila dojmove s vama. No prvo zašto sam im se uopće javila?

Znate da obožavam prirodnu kozmetiku. San kozmetika je kompanija koja proizvodi prirodnu ručnorađenu kozmetiku. Njihovi proizvodi ne sadrže parabene, bojila, silikone niti umjetne mirise. Plus ne testiraju proizvode na životinjama. Imate cijeli paket savršene kozmetike ali najbolja stvar je što je domaće. I drago mi je što imam priliku isprobavati njihove proizvode.


Prvi proizvod koji vam želim pokazati je Vitaminska krema za lice. Glavni sastojci su ulje avokada, sjemenki grožđa i badema. Namijenjena je suhoj i normalnoj koži.


Kada sam otvorila paket, svi proizvodi su bili dobro zapakirani i ništa nije bilo oštećeno. Kartonska kutijica je vesele žute boje i zadržala sam je zato što je preslatka. Sama kutijica kreme je plastična. Minimalističkog dizajna sa zlatnom linijom na poklopcu dok na kutijici imate naljepnicu sa logom i uputama za korištenje. Naljepnica nije najbolje kvalitete i slova se odljepljuju ako držite kremu sa masnim rukama, no ne zamjeram im, pola pakiranja većih marki je ove kvalitete. No samo sam htjela to napomeniti u slučaju da neko drži do toga.


A sada na najbitniji dio. Sama krema. Dosta je kremasta, haha, kako sam smiješna. Ne znam kako da vam objasnim dosta je rijetka za tipičnu kremu. No to je valjda zbog ovih temperatura, kakva je na nekih 20 stupnjeva ne bi znala reći. Na pakiranju piše da se grudice stvaraju na temperaturi od 18 stupnjeva tako da pretpostavljam da se i sama krema zgusne. Stanje kreme nije mi predstavljalo nikakve probleme. Iako je krema od avokada meni ne miriši na avokado, već ima onaj lijepi citrusni miris. Kojeg ja obožavam što me je natjeralo da koristim kremu svaki dan.


Kremu bi koristila ujutro. Doslovno mala količina koja je na dlanu je dovoljna za cijelo lice. Krema se ne upija odmah u lice, vrlo lagano se razmazuje. Prvih deset minuta lice je dosta masno i bude užasno sjajno. Tako da ovu kremu definitivno ne preporučam curama sa masnom kožom. Nakon nekih deset minuta koža ima lagani sjaj. Krema odlično nahrani suhu kožu i bude mekana i baršunasta skoro cijeli dan. Definitivno je preporučujem prije šminkanja. Jer odlično hidratizira i puder se odlično upije. Prijateljica me je pitala koji mi je to novi puder jer izgleda kao da ga nemam. Definitivno je uzmite ako imate suhu i osjetljivu kožu jer ova krema je moju vratila u život za svega tri dana. I jedva je čekam koristiti kada dođe zima, jer tada moja koža je najgora.

Za kremu koja je svega 64 kn je više nego odlična. Dobijete 50 ml proizvoda kojeg ćete moći koristiti barem tri mjeseca.

Onda proizvod kojeg više koristi moja mama nego ja, ali dobro. Radi se o Čoko naranča maslacu za tijelo. Glavni sastojci su kakao, ulje naranče, kokosa i suncokreta.


Ponovno veseli dizajn. Kutija je od najobičnije bijele plastike dok gore ima ovu slatku naljepnicu. Poklopac je dosta čvrst i ispod poklopca se nalazi plastični potpoklopac, isti takav ima i krema. Baš nema neke svrhe, barem ja tako mislim.


Maslac za tijelo je mekane teksture, skoro kao džem. Topi se pod prstima. Maslac nije mijenjao izgled niti teksturu od kada je došao, kao što sam rekla ne znam kako reagira na hladnije temperature, no na višim temperaturama je imao najnormalniju konzistenciju. Također kada sam ga prvi put otvorila udario me je miris ovog proizvoda, možda ga zato moja mama i voli. Ima miris po naranči što daje neku svježinu, a miris kakaa pridodaje slatkoći mirisa. Doslovno miriši na Jaffu, i svi ljubitelji Jaffe će ovo obožavati. (Adna, znam da čitaš, kupit ću ti jedan sljedeće ljeto, obećajem)


Prvi put sam ga koristila poslije tuširanja. Za razliku od kreme, maslac se odmah upije u kožu i potrebna je poveća količina za obje noge. No nije toliki problem jer dobijete 150 ml proizvoda za 74.90 kn. Koža mi je bila mekana i zadržala je miris što je odlično. Također dobije lagani sjaj i koža je tamnija. Tako da svaka cura koja ne može dobiti boju ljeti, ovo je odlična stvar za vas. Kada sam išla u grad stavljala sam ga na noge kako bi izgledalo da sam malo tamnija i izgledalo je super. Iako je maslac odlično obnovio moju suhu kožu i spriječio je perutanje kože, ne preporučujem ga samo curama sa suhom kožom. Koji god tip kože imali mislim da ne možete pogriješiti sa ovim maslacem. Moja mama ga koristi skoro svaki drugi dan, doslovno ga obožava, zasigurno mogu reći da je to jedan jedini proizvod za kojim je ona baš 'luda'


I konačno kraj posta.
Nisam dugo napisala dug i detaljan post no drago mi je što jesam.
Svakako posjetite San kozmetiku na njihovom web site-u i na instagram-u.
Pronjuškajte malo po stranici, sumnjam da vam oko neće zapeti za neki proizvod.
Prodajna mjesta možete provjeriti ovdje ili jednostavno kupiti putem web trgovine.
I kada naručite pošaljite mi svoja mišljenja, baš me zanima kako će se vama svidjeti njihova kozmetika.

Vidimo se sutra s novim postom?
Sigurna sam da hoćemo. Osim ako opet ne ostanem bez interneta hahah.

Volim vas!

Hanna ♥


You Might Also Like

13 komentara

  1. Predobro izgleda!
    Obožavam prirodnu kozmetiku, baš se uvijek osjeti to nešto domaće i prirodno, super. ☺♥
    IvaFashionDiary

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post! Proizvodi izgledaju predivno i vrlo kvalitetno u što ne sumnjam jer je prirodna kozmetika uvijek kvalitetna ♥

    http://kreativanblog.blogspot.hr/2017/08/back-to-school-with-romwe.html

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni ova pakovanja izgledaju preeeslatko! *---* Prvi put čujem za ovu kozmetiku, stvarno divno! ♥♥♥

    Novi post -> https://innisall.blogspot.com/2017/08/dan-na-adi-bojani.html

    OdgovoriIzbriši
  4. Super post! Jako mi se sviđa što su ovi proizvodi prirodni,a izgledaju baš lijepo,posebno mi se sviđa maslac za tijelo! <3
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  5. Imala sam priliku isprobati san prirodnu kozmetiku i zaista imaju savrsene proizvode. odlicna recenzija

    MagdalenaŠ.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što si imala prilike probati. Stvarno su savrseni. ❤

      Izbriši
  6. Prvi puta čujem za ovu marku, ali proizvdi izgledaju fantastično. Dopada mi se ova brza moć upijanja.
    Želim ti lijep dan, draga!

    OdgovoriIzbriši
  7. Nikada nisam cula za ovu kozmetiku, izgleda zanimljivo :) uzvratila sam pracenje


    www.infashionchains.com

    OdgovoriIzbriši