Pages

10. kolovoza 2018.

Moji odgovori na vaša pitanja!

Hei! 
Stvarno ne znam kako da započnem ovaj post. Osim toga da ste dobili sve odgovore, najiskrenije što sam mogla. I da uživate! 


Koju muziku slušaš?
- Rap I RnB. Nekada slušam naše pjesme zato što mama upali Extra FM na najjače i onda ti uđu u uho.


 Čime planiraš da se baviš u budućnosti (dizajn?)

- Upravo to. Planiram na tekstilno-tehnološki fakultet, za sada. Razmišljam se da možda odem studirati vani, tipa London. No to je samo plan. 



Odeća vs. šminka?

- Prije sam imala full make up i crnu majicu i hlače uopće me nije bilo briga. Sada se ponašam skroz obrnuto. Više radim na outfitu, isprobavam razne kombinacije i outfite, malo se igram dok imam casual make up. Valjda sam se lupila po glavi negdje pa mi se sve okrenulo. 

Da li imaš kućnog ljubimca? Ako imaš, kaži nam nešto o njemu
- Imam dva. Dona je zlatni retriver, stara bakica i moj prvi pas. Ima 11 godina, za 4 mjeseca će 12. Ni sama ne vjerujem da je toliko stara, iako se na njoj vidi. Ništa ne čuje, doslovno trebaš vrištati da se okrene i skuži da ju zoveš. Također kukovi je bole i sporo se ustaje. Tako da je baš stara bakica.
Dok Floksi je crna dugodlaka mačka. Floksi na norveškom znači sretan u smislu da ima sreće ne da se tako osjeća. Iskreno nemam što o njemu reći, obična maca. Iako ne voli da ga itko dira po trbuhu i češljanje je nemoguća misija.


Najbolji film koji si gledala?
- Obožavam one 'mind f***ed' filmove. I trenutno najbolji koji sam gledala je 'Forgotten', korejski film. Stvarno preporučam, dok od onih filmova koji vas natjeraju na razmišljanje, definitivno je najboji I Origins. 

Koji ti je omiljeni brend šminke?

- Catrice. Mislim da s obzirom na cijenu imaju vrhunske proizvode, uz to ne testiraju na životinjama. Također volim essence i wet n wild. 

Gdje se vidiš za 10 godina?

- Tada ću imati 27 godina. Znači da sam započela s fakultetom, da tek započela. Planiram poslije srednje škole probati se zaposliti kao stjuardesa i putovati svijetom tri godine. Zatim ću sa zarađenim novcem upisati vanredno fakultet ili možda otići vani studirati. No još ne znam hoću li uspjeti postati stjuardesa.

Jesu li u početku tvoja obitelj i prijatelji znali za blog?

- Nitko nije znao. Kada sam rekla mami nakon mjesec ili dva bilo je: 'Pišeš nešto po internetu? Aham, uredu.' Nikada nije to shvaćala ozbiljno dok poštar nije pozvonio sa prvim paketom. 

 Bi li željela imati moć putovanja kroz vrijeme?

- Definitivno. Ne bih ništa mijenjala, mislim da se sve događa sa razlogom i sviđa mi se mjesto na kojem sam sada. Voljela bi vidjeti kako bi sagledavala situacije koje su mi nekada bile katastrofa sa ovim 'mindsetom'. Voljela bi ići daleko u prošlost i vidjeti je li istina ono što nas uče, upoznat Da Vinci-ja, Tupaca i slične ličnosti. U budućnost nikada ne bih išla. Zato što me je strah vidjeti što nas sve čeka. 


. Koji ti je omiljeni okus sladoleda?

- Imam dva. Tamna čokolada iz Vinceka je savršena. Ali plavi sladoled iz Lidla (nemam pojma ime marke) s okusom oraha. Taj mi je isto predobar. 

Omiljena čokolada?

- Dugo nisam pojela običnu čokoladu, vjerovali ili ne. Trenutno jedem 80% čokolade jer su puno zdravije. Ali čokolada s rižom od Kandita i Dorinina čokolada s keksom su sve. Samo da znate, kvalitetom su Dorinine čokolade bolje od Milke, a svi dobro znamo koje su jeftinije. Khm.. khm..

 Koja je tvoja najdraža pjesma?

- Nemam je. Sve mi u životu brzo dosadi tako da ne postoji jedna jedina pjesma koju ću stalno moći slušati je.

Kako glasi posljednja poruka koju si primila?

- "Aaha okej." Nemam zanimljiv socijalan život, žalim. 

Slatko ili slano?

- Slatko, iako se odvikavam. 




Da li bi voljela da imas neko drugi ime?
- Hanna nije moje pravo ime. Mislila sam da je moje dosadno, sada mi se čak i sviđa. Tako da nemam pojma. 
.
 Da li nekad pozelis da si djecak?
- Jedino kada me mama ne pušta da ostanem duže u gradu ili kada mi prigovara za dužinu suknje. Ne nosim minjake, čisto za informaciju.

Neki blam?

- Odakle da krenem? Ne znam koji da vam ispričam prvo. Kad sam bila u Londonu imala sam 13 godina i mislila sam da mi je engleski super. Spoiler, nije bio. Išli smo na onaj karting i prije vožnje dobijete odjela te upute i pravila. Mene su poslali da stanem sa strane i da porazgovaram sa jednim od radnika jer sam kao prekršila pravilo. 
Samo da napomenem, bilo je bučno, ja sam još nosila kacigu i on je imo onaj glupi britanski naglasak. I dođe lik do mene i kaže: 'Are you comfortable in your suit?'. Ja naravno pravim se englez i puna samopouzdanja odgovorim sa 'Yeah!' Lik se nasmije čudno me pogleda i ponovi. Ja isto odgovorim. I tako tri puta, ljudi, tri puta! Meni više nije bilo jasno šta hoće od mene. Dečko mi je skinuo kacigu, primio me za kosu i zadero mi se na uho: ''Put your hair in your suit.'' Samo sam rekla ok, I stavila je. Umrla sam od sramote. Kad pišem ne čini se toliko smiješno, bilo je, vjeruj te mi. Pogotovo činjenica da sam puna samopouzdanja mu odgovarala. 

Najveci strah?

- Da ću se probuditi u grobu. Tako da svojima napominjem u slučaju ako umrem prije njih da me kremiraju. Onda se ne mogu probuditi da hoću.

Omiljeni lik iz knjige?

- Nemam ga, upsić...

Selo ili more?

- Živim na rubu grada, skoro pa u selu. Nikada ne bih izabrala selo umjesto mora. More je jednostavno priča za sebe.

Super moc koju bi voljela da imas?
- Teleportacija. Doslovno bih svaki dan mogla ići u drugi kutak svijeta i doma se vratiti spavati. 



Strani ili balkanski jutjuberi?
- Strani. Ne sjećam se kada sam zadnji put pogledala neki stvarno zanimljiv video od naših youtubera. Većinom su to isfurane fore stranih youtubera, s prijevodom za klince koji ne razumiju engleski. Tako ja vidim našu scenu. No shade! 

 Neostvarena zelja?

- Imam puno i previše želja ali one će se ostvariti jer na njima mogu raditi. Dok ovo neostvarena baš zvuči kao propuštena prilika. A ja sam ta osoba koja svaku priliku iskoristi.

Koji jezik bi voljela da znas?

- Španjolski, definitivno. Tako mi je žao što se ne uči u mojoj školi, mi učimo njemački. Za kojeg se trudim, a ne mogu ga pohvatiti da hoću.



Ispricaj neku anegdotu
- Kako me mučite s ovim pitanjima. Ove godine sam sama putovala prvi put. Kada sam došla u Split apsolutno svi su mi se obraćali na engleskom. I kada bi odgovorila na hrvatskom zbunjeno bi me gledali. Zar stvarno izgledam kao strankinja?

 Najzanimljivija stvar koja ti se desila u skorije vrijeme?
 
-Nije ništa posebno zanimljivo, ali mislim da je fora što mi je stariji gospodin prokomentirao nokte: "Baš neobična boja". 

Najgore razdoblje tvog bloga?

- Definitivno 2016 I početak 2017. Odustala sam od bloga zbog škole i tada se sve srozalo. I još uvijek pokušavam vratiti sve na staro. Iskren savjet za sve cure koje imaju blog i kreću u srednju školu je da ako stvarno vole blog da izguraju i školu i blog. Biti će teško jer je prvi razred pakao, barem je meni bio o tome ću vam pisati post. Ali ne odustaj te od bloga ako je stvarno nešto što vas veseli. 


Srednja ili osnovna škola?
- Osnovna, sad bih se vratila da mogu. Mrzim svaku sekundu srednje škole. 

Misliš li da si među popularnijim blogericama?

- Više ne znam po kojim se to kriterijima mjeri da bih sama mogla dati neku procjenu. Po broju članova? Koji su 70% stranci i followali su vas nazad jer ste vi njih. Ili po broju komentara a svi su 'Really nice', jer osoba ne razumije o čemu pišete. No shade, ali znamo da je takvih blogova previše. Tako da ne znam, ali sigurna sam da nisam najkvalitetnija ili pak najzanimljivija, a u tome se bloggeri trebaju natjecati. 

Koliko imaš godina?

- 17 sam napunila prije dva mjeseca. 

Misliš li da ćeš pisati blog za 2 godine?

- Ako ga pišem 4 i ne odustajem, valjda ću i za 2 godine.  

Eto ga, kraj posta! 

Ako imate bilo kakva pitanja na koja ste zaboravili, ostavite u komentare i odgovoriti ću na njih! 

Uživajte! 
Hanna 

Broj komentara: 12:

  1. Meni je blam toliko smešan,jer ni ja nisam skontala šta hoće od tebe dok nije rekao da staviš kosu u odelo. Hahaha bravo ja.. Kako se ustvari zoveš?

    Milicaimp.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  2. Hahaha,nasmijala si me tim blamom. Inace super post,bas sam uzivala u tvojim odgovorima. 😉

    PajaMala.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaooj znači meni je mnogo iritantan taj britanski akcenat i zvuči mi izopačeno do bola, tako da mogu da te razumem. Ali mi svakako blam smešan 😂
    Rilejtujem se sa nekim odgovorima, s tim da bih ja iskoristila prvu šansu da vidim budućnost, dok prošlost... Paff, šta je bilo - bilo je.
    Odličan post, Hanna (mogu tako da te zovem?), uživala sam čitajući odgovore ❤

    Novi post: The girl named Ana ❤️

    OdgovoriIzbriši
  4. Uživala sam čitajući tvoje odgovore, baš su kreativni. Mogu se poistovjetiti sa tobom po nekim odgovorima npr. vezano za strah i jezik.

    Isabela Breber

    OdgovoriIzbriši
  5. Hhahaha ovaj blam me baš nasmijao! Hvala ti na tome. :)

    Shoot for the stars | ☆ ☆ ☆ | Facebook page | ☆ ☆ ☆ | Instagram

    OdgovoriIzbriši
  6. Super odgovori i jako zanimljiv post! :D

    onlymaja.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  7. Uživala sam u svakom odgovoru, baš zanimljive odgovore daješ. I slažem se s ovim vezanim za blog, nitko više ne komentira iskreno, nego čisto da bi promovirali svoj blog. Pa i ja to radim, svi to radimo, ali je zaista tužno.

    Pink Is My Soul

    OdgovoriIzbriši
  8. Drago mi je što napisala ovakvku vrstu posta, kako bismo te bolje upoznali, btw nisam znala da imaš ovako velike planove za život, nadam se da ćeš uspjeti kao stjuardesa, puno sreće u tome ;)

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši
  9. Super i zanimljiv post.
    Svakako ako želiš posjeti i mojn blog:https: //avwork13.blogspot.com/
    Medijske partnerice?

    OdgovoriIzbriši
  10. This is such a lovely idea! I totally want to try this!!
    Corporate caps online

    OdgovoriIzbriši