Pages

6. kolovoza 2018.

Darivanje! - 300 članova

Hei! 
Toliko sam sretna dok pišem ovaj post. 
Nekako je trebalo puno vremena od 200 do 300 članova, valjda zato što sam i ja malo kaskala. No nije bitno koliko brzo ideš, bitno je samo da ne staneš. 

Želim vam prvo zahvaliti. Jer ovaj blog je prošao kroz 3 promjene imena, dva puta sam mijenjala link i kada vidim određene ljude kojih se sjećam još od početka bloga stvarno mi neka sreća prođe cijelim tijelom. A tek kada vidim koliko novih ljudi dolazi i uključuje se u ovu malu zajednicu, onda sam još sretnija. 


Sada pređimo na poklone koje sam vam izabrala. Odnosno, vi ste izabrali putem ankete na mom instagram profilu @hanna_nimac. 


Prva stvar o kojoj imam puno pričati je Lush Turtle bomba. Lush je odlučio biti toliko dobar da sudjeluje u ovom darivanju. Te vam je poklonio bombu. Te sam neizmjerno zahvalna jer su oni prva kompanija koja se uključila u jedan od mojih darivanja. Već su zapakirali bombu tako da ovdje možete vidjeti kako izgleda. Nadam se da ste uzbuđeni jer dosta vas je pisalo u komentarima kako nikada niste probali njihove proizvode ali imate želju. A dobro znate koliko volim njihove proizvode tako da sam jako sretna da će te i vi moći isprobati žele bombu i vidjeti sviđa li vam se ili pak ne.



Ono što sam vam ja kupila i financirala od vlastitih novaca su ova dva proizvoda. Prvi je essence strobing highlighter stick u nijansi 10. Sama posjedujem jedan i obožavam ga. Tako da sam odlučila kupiti i vama jedan. Swatch je napravljen sa mojim highlighterom, tako da ne bi bilo zabuna da sam koristila vaš.



Dok sam od trend it up-a odabrala N°1 eye shadow u nijansi 065. Nikada nisam imala ništa od njih. Shame on me. Ali odlučila sam pokloniti vama jednu basic bakrenu nijansu. Za koju mislim da je svatko treba imati jer je idealna za obične look-ove i večernje. 


Također dala sam vam izbor između knjige i nakita. I tek sam vidjela koliko sam se zeznula kada sam otišla kupiti knjigu. Nisam znala koji žanr da uzmem, što će se svima svidjeti. Mislila sam nešto popularno ali postoji šansa da to već posjedujete. Tako da sam izabrala Svjedok vatre od Lars Kepler. Knjiga je krimić i misterija u jednom, koje ja osobno najviše volim čitati tako da sam se odlučila za nju jer se radnja čini zanimljivom. 


Uvjeti za sudjelovanje
- Ukoliko imate instagram profil zapratite @lushcroatia
- Postati članom ovog bloga jer ovo je giveaway za članove. (Upute kako se učlaniti ako ne znate
- Komentirati vašu mail adresu i instagram profil.

Tri uvjeta, mislim da nije puno. 
Svakako vam savjetujem da zapratite i mene na instagramu (@Hanna_Nimac) jer 8.8 vas čeka još jedno malo iznenađenje.

Darivanje traje do 20.08.2018, te 20.08 u 12 kontaktiram pobjednika. Biti će izabran na random org, te će svatko dobiti svoj broj u komentarima! 

Pobjednika kontaktiram mailom ili putem instragram DM, molim vas da mi naznačite gdje želite dobiti poruku. Te mora odgovoriti u roku od 48h, inače biram drugog pobjednika. 

Nažalost darivanje je samo za osobe koje žive u Hrvatskoj. Također ako imate bilo koga od rodbine ili prijatelja sa adresom u Hrvatskoj možete sudjelovati, no samo ih prvo pitajte.

Žao mi je, ali cijena slanja paketa izvan Hrvatske je nenormalno visoka. Oko 120 kn (malo manje od 20€). Jednog dana ako budem imala nekakve financijske koristi od ovoga, možda bude i za zemlje bivše Jugoslavije. 

Hvala vam još jednom na svoj potpori i sretno! ❤

Hanna

Broj komentara: 15:

  1. Stvarčice su predivne, draga moja. Baš si me zainteresovala za tu knjigu, pošto i ja jako volim misterije i krimiće. Živim u Srbiji, ali zato želim puno sreće osobama koje odluče da učestvuju ❤️

    The girl named Ana

    OdgovoriIzbriši
  2. Mail- denifer.sepic@gmail.com
    Insta profil-jennifersepic
    Insta DM

    OdgovoriIzbriši
  3. PRedivno darivanje, baš me privukao naslov knjige, nažalost ne mogu učestvovati, jer nisam iz Hrvatske :/ I da, čestitke na 300 followera

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši
  4. Cestitam ti na 300 pratilaca! Stvari za darivanje su jako lijepe,steta sto zivim u Crnoj Gori.

    PajaMala.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Žao mi je što je darivanje samo za Hrvatsku jer sam iz Bosne i Hercegovine. Nisam znala da je toliko skupa poštarina. Ja sam radila internacionalno darivanje i za London sam slala paket gdje je poštarina bila ispod 5€. Čestitam na 300 pratioca! <3

    Vildana from Living Like V

    OdgovoriIzbriši
  6. Mail: anniefashionblog@gmail.com
    Instagram: @blogger.pink

    Za kontakt mi je svejedno <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivni pokloni kao i ti... divni 😍
    mail: barbirantonia19@gmail.com
    Instagram: antonia_barbir

    OdgovoriIzbriši
  8. Odličan post, pokloni su predivni. :)
    Pogledaj moj novi post
    www.minnieart.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Sjajni poklončići, baš mi se dopada ta knjiga jer volim krimi i misteriju. Šteta što ne mogu učestvovati, dolazim iz Srbije, ali svu sreću želim onima koji budu učestvovali. :) <33

    Dear Miss Modern: OUTFIT | Red Rose Instagram: @ https.katt

    OdgovoriIzbriši
  10. Predivan izbor, vidi se da brines o svojim citaocima x). Volela bih procitati tu knjigu, i taj hajlajter izgleda bombasticno x).. Zapratila sam te na igu, morala sam da ti kazem feed ti je fucking predivan.. Steta sto ne mogu ucestvovati, ali svu srecu ucesnicima, i obavezno cekam review na produkte x)

    https://it-s-such-a-wonderful-life.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Nice post dear :*

    https://makeupislovee.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  12. Baš divno darivanje! Nadam se da ćeš ubrzo moći i napraviti darivanje i za van Hrvatske jer su uistinu odlična blogerica! Ali da, slažem se da su cijene slanja abnormalno visoke. No što ćeš.
    mail: uniqueandbeautifulforme@gmail.com
    ig: @anitapaluh
    ukoliko bih osvojila, htjela bih da mi pošalješ poruku na ig :)

    OdgovoriIzbriši