Recenzija dresslily paleta - E15 03

četvrtak, kolovoza 03, 2017

Hello!
I konačno druga recenzija kineskih paleta. Ova paleta je sa iste stranice, dresslily. Ova paleta je luđih boja, no što mislite hoće li biti ista recenzija i ove palete? Nastavite čitati.



Ova paleta je sa sličnim kreativnim imenom; E15 03, kao što sam rekla dosta je šarenija i baš zato sam je naručila. Došla je isto zapakirana kao i prethodna jer su to palete iz iste linije. I ova također ima sličan miris, no kakve su nijanse i sama pigmentacija?




Prvi red je užasan. pigment je slab, na četkici se ni ne vidi. Drugi red je već bolji. Pigmentacija je osrednja, no ostaje na četkici i može se nekakav look napraviti. Već sam probala staviti plavu nijansu ispod oka, stajala je cijeli dan, nije bila toliko pigmentirana boja nego skoro pastelna, no dobra je. Prve tri nijanse trećeg palete su okej pigmentirane, no mrve se. Zadnja nijansa je koma, neću je komentirati, ali predzadnja. Toliko je lijepa kada se stavi na kapak, ne mrvi se a na dodir je kao hladna. Ima šljokice u sebi, pigmentacija je na mjestu i stoji cijeli dan. Obožavam tu nijansu.

Malo bolja recenzija, nisam tako opasna...
Mislim li da se ova paleta isplati? Dobra je ako imate već par paleti i volite nove stvari, ali ako vam je prva paleta, baš i ne. Pogotovo nije za svaki dan, a i nema dovoljan izbor nijansi da se napravi neki okej look.

Vidimo se sutra?
Nadam se, jer imam super post napisan,
možda čak i dva... ♥


Hanna ♥

You Might Also Like

0 komentara