Što raditi na valentinovo kad si single?

ponedjeljak, veljače 13, 2017

Pozdrav svima ;) 
Još jedno valentinovo i ja sam single, iskreno sumnjam da će za godinu dana situacija biti drugačija. Ovo je post za sve moje slobodne duše. Ako ste pak zauzeti, želim vam da se zabavite i da maksimalno uživate sa svojom boljom polovicom.  I da, fotografirala sam na malo drugačijoj pozadini, već sam na instagramu dobila upit za nju. Pa... ako želite mogla bi napisati post, tako da mi brzo pišite u komentare ako želite vidjeti post na tu temu (kako sam ju napravila, gdje sam kupila materijale...). 

Provedi dan sa svojom prijateljicom. 

Naravno ako je prijateljica isto single, jedna drugoj pokažite prijateljsku ljubav koja vrijedi duplo više do bilo kakvog dečka ili pak cure. Uvijek možete provesti to popodne u kinu ili na kavi s prijateljicom. Dok je po meni, najbolji scenariji, da se nađete kod nje doma, pogledate par komedija, I pojesti deset tisuća kalorija iz slatkiša, pizze i sladoleda. Te naravno tri sata pričati o svim svojim propalim vezama i sramotnim spojevima. I naravno, nemam pojma zašto ovo stavljam na zadnje mjesto, ali: pogledajte film 'Kako biti single'. 

Troši novac. 

Ja se najbolje osjećam kada potrošim sav novac. Još da nije moj novac, onda mi je najljepše ali takve su prilike vrlo rijetke. Nešto u meni govori da taj papir mi ništa ne vrijedi dok ga ne razmijenim za konkretnu stvar. Već si planiram kupiti brdo šminke te kozmetičkih proizvoda. Vidim kako ulazim u Muller ili Lush i lutam po trgovini 3 sata i isprobavam proizvode koje definitivno neću kupiti, tipa Chanel i Dior. 


Spa night 

Najbolja stvar koju možete napraviti za sebe. Kupite si kupku ili bombu za kupanje (Lush, naravno). Stavite ju u kadu, upalite si mirisnu svijeću i pročitajte dobru knjigu. Nakon toga namažete se svim mogućim kremicama i stavite koju masku. Ja to obožavam raditi, iz jednostavnoga razloga zato što se skroz opustim. Mozak isključim u potpunosti a koža i lice mi se oporave od napornih tjedana. Također volim ovu marku body&soul, jeftinija je od Lusha no kvaliteta je slična. Osim u bombama za kupanje, ni jedne bombe nisu upola slične Lushu, niti jedne! 

Pošalji anoniman poklon 

Razmišljam da i sama napravim ovo. Poslati poklon, naravno, možeš napraviti iako si u vezi. Jednostavno ako znaš neku, tebi dragu osobu, da je single, pošalji joj anoniman poklon. Bila to obična čokolada ili buket cvijeća. Ili pak možeš nekome u koga si zaljubljena a jednostavno nisi bila spremna ništa poduzeti prije valentinova. Sigurno ćeš drugoj osobi uljepšati dan dok bude fantazirala o tome tko joj je poslao anoniman poklon.


To bi bilo to!
Jesam vam pomogla u tome kako ćete provesti dan?
Dala sam vam par dobrih ideja kako provesti ovaj dan, iako ću ja sama sutra biti mrtva.
Imam nulti sat, te nakon sedam sati redovne nastave idem na odbojku dva školska sada. Što je sveukupno deset sati! I onda ću doći mrtva umorna doma i učiti povijest. Prilično zanimljiv dan, znam...

No zato želim vama da uživate maksimalno svaki dan i da tražite sreću u najmanjim stvarima.
 I ja ću pokušati s vama.

Hanna ♥

You Might Also Like

9 komentara

  1. Odličan post. Sve ovo ću sigurno raditi za ovogodišnje Valentinovo. Uživala sam čitajući ovaj post.

    Pogledaj moj blog bilo bi mi drago: http://stroongana.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  2. ic cu s prijateljicom u gym, nakon toga kava.. i tooo je to ahahaha odlicno valentinovo xd

    Maggie's Blog

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlične idejice, zaista, ali ja ipak mislim da ću provesti Dan zaljubljenih uz jednu dobru partiju zadataka iz matematike, jer... bliži se pismeni xD

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlican post :* Slike su ti predivne. Obavezno napisi taj post o pozadini!

    beimagi.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Divan post draga, ali mislim da cu ja ipak dan zaljubljenih provesti uz grickalice i filmove..:D

    Dear Miss Modern

    OdgovoriIzbriši
  6. Divan post draga,ideje su odlične a ja Valentinovo provodim uz matematiku,nema ništa bolje od toga zar ne hah..
    Sve u svemu jako dobar post!♥

    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlicne ideje :)
    Nisam single, ali moze biti super prijedlog i za neki drugi dan :)
    Ja ne volim trositi previse novca, nekad me pece savjest kada potrosim malo vise, bilo da je novac moj ili ne :)

    MMara

    OdgovoriIzbriši
  8. Zanimljive ideje ♥
    Ja ću Valnetinovo provesti u školi kao i sve napaćene duše ovog dana u Srbiji jer je nama nažalost počela škola juče. A mi smo druga smena... :'(

    Die with memories,not dreams

    OdgovoriIzbriši